UA-85373010-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Ilolla ja Ammattitaidolla

 

 


Mie olen Anna-Leena  Nordberg, tuttavallisemmin Ansku.Photo Joonas MartikainenPhoto Joonas Martikainen

 

Olen kotoisin Kolarin Sieppijärveltä. Asuin Napapiirin etelä puolella lähes kymmenen vuotta. Palasin Tunturi-Lappiin kahdeksaa vuodenaikaa kaipaavana töiden perässä vuonna 2009. Tällä hetkellä asun Levillä.

 

Työkokemusta on minulle kertynyt yhteisöjen ja ryhmien ohjaamisesta ja opettamisesta. Olen työllistynyt erilaisten hankkeiden kautta teatteri-ilmaisun ohjaajana yhteisötaiteilijana. Näille hankkeille ja prosesseille tyypillistä on ollut osallistava esitystaide sekä yhteisöllisyys. Osa prosesseista on päätynyt muunmuassa esityksiksi, leireiksi ja tapahtumiksi. Työnantajiani ovat olleet Lapin taidetoimikunta, kunnat sekä Lapin esittävien taiteden keskus, jonka hallituksen jäsen olen nykyisin.

 

 

Erä-ja luonto-oppaan töitä olen tehnyt Lapin Luontoelämyksen sekä White Adventuren tiimissä. Tällä hetkellä koulutuspalveluideni vakioasiakkaina ovat Ammattiopisto Lappia sekä Lapland Safaris.

 

Kouluttajana, oppaana ja ohjaajana olen helposti innostuva, kannustava, johdonmukainen sekä dialogiin pyrkivä. Ammattitaitoni tulee esille parhaiten erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa .

Koulutan ja kehitän itseäni jatkuvasti. Tällä hetkellä opiskelen Lapin ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. Visioni on hyödyntää monipuolista ammattitaitoani tulevaisuudessa myös sosiaalialalla. 

 

 

Koulutus

Teatteri-ilmaisun ohjaaja, Keski-Pohjanmaan amk

Erä-ja luonto-opas, Ammattiopisto Lappia

 

Muu koulutus ja opinnot

Melonnanohjaaja, Suomen Melonta- ja Soutuliitto

Seikkailukasvatuksen perusopinnot sekä syventävät opinnot, Humanistinen ammattikorkeakoulu

Draamakasvatuksen perusopinnot, Jyväskylän Yliopisto